onsdag 30 april 2008

Jag har fått paket!


Idag damp det ner ett paket i brevlådan, med mina klädbyteskläder.
Till Fjant en kanonfin randig tshirt med en blomapplikation på både rygg och fram. Storleken satt som en smäck, och han blev tokförtjust, enligt honom själv var den perfekt att dansa i. Brun och vitrandig, med turkosa detaljer, som plockade upp hans blåa ögon superbra.

Till Knodd ett par urcoola velourbrallor, utsvängda ben och lite tighta över magen, lagom retro sådär. Orange, med röda kantband. De var lite långa fortfarande i både liv och benlängd, men det tar nog inte många dagar innan de är ivuxna-dessutom var de så snygga att jag tänker använda dem redan.
Min avsändare har verkligen hittat rätt grejor till mina grabbar, turkost och fint till Fjant, och vi lider byxpanik till Fjant. Dessutom har hon lurat ut att jag älskar orange :-) Och Knodd har ju inga orange byxor, förrän nu.
Vem är hon då?
Ja, eftersom alla plaggen hade snygga coverlocksömmar, så var min första tanke Y i En juicy blogg, blommorna är ju också sydda på samma sätt som hennes ödletröjor. Hon skrev dessutom för ett tag sedan om hur fint det var med bodysuits till spädisar, så jag gissar nog på henne. Rätt?
Tusen, tusen tack, snälla du, vi blev jättenöjda, alla tre! Några livebilder har jag inte lyckats med, för inget av mina barn ville vara stilla länge nog, de är alldeles suddiga.

Klädbytet var verkligen roligt, lite som julafton, både ge och få! Kul att se sina kläder på nån annan, och så himla roligt att få nåt annat än sina egna modeller. Det här vill jag göra igen.

2 kommentarer:

Y sa...

Kul! Jo, visst var det jag. Jag ska blogga detaljer men jag tänkte att du dels gillade orange, dels gillade råa jerseykanter och när du skrev att dina killar kunde ha rosa tänkte jag att lite blommor satt fint :-)
Tyger är från dollys och velouren från neanobelle. T-shirten är ottobre men lite smalare. Jag har klippt till och sytt på kantbanden på en precis likadan till äldsta dottern. Byxorna anade jag skulle vara för stora men jag kunde inte låta bli. De är avritade efter lindexbyxor i stl 92 och förminskade. Jag vågade inte förminska för mkt om jag skulle tappa proportionerna. Lindexbyxorna sitter perfekt över blöjbak och rund mage men min yngsta börjar växa ur dom, tyvärr.

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Fin,fina kläder! /Karolina