söndag 22 mars 2009

Såhär ser min nya Broder-hylla ut i syrummet. På de tre lutande hyllplanen skall backarna stå, lutningen gör att man kan öppna backen och komma åt tygerna utan att ta ut den från hyllan, jättesmidigt. På hyllorna till höger ska det bli tidskriftssamlare med mönster högst upp, lådor med kanppar mm, mittenhyllar blir en arbetsskiva och på golvet kommer tre stora backar på hjul för garner och vadd mm.
Jag har packat om mina tyger nu till backarna, det blir kanon, men jag har ju insett att jag har löjliga mängder tyg; måste nog se till att använda upp en del nu, och sen rensar jag rätt hårt också, av de tyger jag sparar för sparandets skull blir endast kvalitetstyger kvar, likaså avlagda kläder som sparats för doredo undergår hård granskning.
Det blir väldigt väldigt fint i mitt rum nu, och det kliar i fingrarna för att få komma igång med sömnaden snart igen

6 kommentarer:

Katarina sa...

"men jag har ju insett att jag har löjliga mängder tyg"

Hur menar du nu? Jag förstår inte?

:-D

Familjen skogstokig sa...

:-) Nej, det fär ju ett något svårbegripligt uttalande, förståss. För för mycket kan man ju inte ha, men det kommer en bild snart på alltihop. Mitt stora bekymmer är väl bara att alla dessa ljuvliga tyger ska ligga oanvända för jag kommer inte hinna använda alla inom en ansenlig tidsperiod. Också vill man ju gärna köpa lite till också.

Anonym sa...

Just nu när jag ser hur ditt fina syrum växer fram så känner jag hur det bultar framme i pannan, två små hårda knölar som växer ut. Jag vill också! Det ser helt underbart ut, hoppas du kommer trivas sen och bjuda in oss på sykalas! :-)

Anonym sa...

MIN! MIN! MIN! VILL OCKSÅ HA!

(Eller är de där fraserna bara socialt accepterade om de kommer från en tvååring? Hur som helst - otroligt snajdigt syrum som väcker avundsjuka och köpa-hus-i-skogens-slut-begär!)

Rebecka K-S sa...

Ser fram emot fortsättningen!! Och kom ihåg: mest tyg vinner!

Familjen skogstokig sa...

Fast jaghar (nästan) gett mig själv köpstopp på tyg ett tag. Jag har kompenserat den renoveringsorsakade symaskinsabstinensen med tygköp. Nu måste jag nog sy lite av dem ett tag innan det ryms nåt mer.