söndag 15 mars 2009

Statusrapport

Det går faktiskt framåt med syrummet, idag har jag (med viss hjälp av herr Skogstokig) lagt golvet. Självklart så räckte inte paketen jag köpt till de sista 10 centimetrarna, så det blir att komplettera i morgon. Sen ska lister och fönsterfoder målas, jag har bestämt mig för kulören Kullersten, ljust grå med lite brytning av grön, mest för att vi har en massa sån färg hemma. Hela köksinredningen är nämligen målad i den kulören. Såhär ser det ut just nu;

Knodd och herrn åker till IKEA och handlar hyllor i morgon också, det blir en Broder, som jag tänkt, men sannolikt med Smart Store backar ifrån hammarplast.
Slutligen måste jag bara skryta lite över herr Skogstokig också, min bästa och händigaste sambo; Vår släpa har inga vinterdäck, så vi kunde inte få hem lister i bra längd på nåt sätt. Så då tar han bara helt sonika och gick ut i snickeriet och fräste jättefina lister åt mig! Därute står också en nästan färdig jättefin ytterdörr och väntar på målning. Det är verkligen inte bara jag som är kreativ i denna familjen!

2 kommentarer:

Y sa...

fint det är/kommer att bli!

Familjen skogstokig sa...

Ja, det blir nog kanon, men ljuset på fotot är ju erbarmligt. Det är nästan löjligt roligt att inreda nåt bara åt en själv. Men jag har planerat in en liten lekhörna till huliganerna.