lördag 28 juni 2008

Kaninpremiär

Sent omsider har även jag blivit kaninägare, och satte saxen i det tämligen omgående. Knodd passar jättebra i tukos med sina blåa ögön, men ville ha nån snygg kontrast i kanten. Så vad kunde passa bättre än regnbågstyget från S&S? Skitsnygg tröja, i mitt tycke. Nu ska jag nog göra lite matchande set till Knodd, Fjant och kusin M inför semestern. Tack till Pysselfröken för fixet med sambeställningen!
Mönster; Ottobre 4/2207:1, strl 74, men la till ett knappsprund på vänster axelsöm istället för den droppformade öppningen i originalmönstret.
Tyg; Kanintyget från jnydesign, kantband av regnbågstyget från Stoff och Stil.
Tid; Ovanligt snabbt och smärtfritt för att vara jag, tog väl ca en timme inkl mönsterritning och tillklippning.

7 kommentarer:

Y sa...

väldigt snygg hals! en sån där grej jag önskar att jag själv kommit på :-D

Agneta sa...

Ja, vad bra att tyget hittat hem nu! Snyggt med den halskantningen.

Familjen skogstokig sa...

Y; Det är bara att sno!

Villa Nystuga sa...

Ja, vi får väl hoppas att även själva sömnaden tar fart snart.
Snygg kanintröja! Ännu har jag inte beställt något sådant tyg. Täntke försöka göra slut på lite av det som jag har hemma i gömmorna först. Just tröjor är något lilla A behöver. Det är väl bara att sätta igång ;)

Anonym sa...

Jag är djupt imponerad över dina fina alster.. och inspirerad!! Jag har beordrat maken att plocka upp symaskinen ur källaren, en tung orange sak från 70-talet. Vi får väl se vad det kan bli!!!
Marianne från "tråden"

Familjen skogstokig sa...

Marianne;Tacktack! Det måste vara en Husqvarna 2000 du har, de är ju fantastiska maskiner-jag håller på att försöka sno mammas :-)

Villa Nystuga sa...

Hejsan. skickar över en utmaning i regnvädret. Du hittar den i min blogg!