söndag 9 december 2007

ÄntligenHar biltröjan blivit klar! Och jag blev löjligt nöjd. Ett himla pill med applikationerna, och ett evigt jagande efter mudd, men det var en himla rolig tröja att sy, och modellen var jättebra. Jag klippte ju till strl 104 utan sömsmån, och den blev väldigt precis i rygglängd, så man skulle nog kanske skippa sömnsmånen på sid och ärmsömmar men lägga till upptill och nertill om man gör det igen. För det tror jag att jag gör! Sweatshirttyg från S&S, mudd från lådann, gamla tshirts till applikatiooner (singeljersey) Modellen är från Ottobre, 4/2007, strl 104.
Kom på en sak, kanske skulle man testa sy raglansömmarna hela, och göra en dragkedja i mitten nästa gång, enklare att inte ha den helt stängd, då.

3 kommentarer:

Sal Wilder sa...

Hej!
Jättefin tröja du har sytt. Tufft med de färgglada bilapplikationerna. Jag har själv haft funderingar att sy den modellen till sonen men det har inte blivit av ännu.

GOBLIgobli sa...

Supersnygg!!

Anonym sa...

Den var jätte snygg, gillade verkligen applikationerna, det kan piffa till vilken tröja som helst. Det borde man göra oftare på tråkiga köpekläder...